Om os

Hos KK Autoteknik har vi mange års erfaring inden for reparation og servicering af alle bilmærker. Vi har desuden opbygget en solid erfaring inden for fejlfinding på biler. Tuning, effektmåling samt justering af biler er ligeledes specialer, som vi har vundet anerkendelse for.

KK Autoteknik er et firma med et stort netværk blandt førende firmaer, hvilket er meget betydningsfuldt, når der er behov for teknologisk viden i arbejdet med og udvikling på biler.

P101

AT01

P101

Tillid til din autoteknikker

Vi har investeret i det udstyr og specialværktøj, som er nødvendigt for at kunne servicere vores kunder på et højt niveau – og dette er gældende for både på den mekaniske og den elektriske side af bilen.

Et nøgleord for KK Autoteknik er tillid. Det er vigtigt for os at, at vores kunder har tillid til vores færdigheder, og tør at overlade deres bil til os, og stoler på, at når de får den igen, så har den fået netop den behandling, som kunden har ønsket!

Vores team

Karsten Kjeldsen

Karsten er udlært automekanikker ved Jens Fogh i skive, autoriseret FORD værksted, og i 1998 valgte han at starte KK Autoteknik.
Karsten Kjeldsen har siden taget en række efteruddannelser, bl.a. Diesel teknikker og autoteknikker, og har i dag 22 års erfaring i autobranchen.

Erik Blomberg Schacht

Med sine kun 22 år er han udlært Autoteknolog i Aarhus (Aarhus Tech/Maskinmesterskolen) og har tidligere gennemført HTX Gymnasium med fokus på elektronik og informations teknologi.
Autoteknolog uddannelsen blev fuldført efter praktik ved Gunnar Aaskov Motorsport, hvor han sideløbende med skolen de sidste 3 år arbejdede ved JORacing med fremstilling af ledningsnet samt justering/opsætning af elektronik i racerbiler.

Auto Show Denmark

Se vores video fra Odense Bilmesse

P101

AT01

0